söndag 15 mars 2009
PERSIKOSALSA
INGREDIENSER
4 konserverade persikohalvor
1 rödlök
1 msk farinsocker
rivet skal från 1 lime
saft från en 1/2 lime
1 pepparfrukt (gärna en ganska stark)
1/2 dl torkade berberrisbär
1-2 msk hackad färsk koriander
2 dl turkiskyoghurt
1 nypa salt
GÖR SÅ HÄR
Finhacka löken och lägg i en bunke.
Strö farinsockret utanpå löken.
Tillsätt rivet skal från en lime och saften från en halv lime.
Hacka pepparfrukten fint och låt gärna fröna vara kvar så det blir lite mera "sting" i salsan.
Hacka och rör i persikorna, berberrisbären, hackad koriander och yoghurten.
Smaka av med lite salt.
Servera förslagsvis till grillat, mackor och wraps.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar