Hör och häpna! Smalt OCH gott! Min fina kombo Vicki har introducerat mig för denna sallad som är överraskande god i all sin anspråkslöshet. Cred till henne och ännu ett fenomenalt recept till folket!
3-4 PORT
NÖDVÄNDIGHETER
SALLAD
2 kokta kycklingfiléer
1 färsk gurka
2 tsk salt
2 burkar böngroddar á 280g
DRESSING
1 1/2 msk japansk soja
4 msk rapsolja
2 tsk vinäger
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 tsk sesamolja
GÖR SÅ HÄR
Finfördela den kokta kycklingen. Riv gurkan grovt på rivjärn. Salta gurkstrimlorna och låt stå en stund, krama sedan ur överflödig vätska. Spola böngroddarna i kallt vatten och låt dem rinna av väl. Blanda grönsakerna med kycklingen. Rör ihop dressingen och servera denna till salladen.
Spännande dressing. Jag älskar verkligen de asiatiska smakerna!
SvaraRaderaHälsar fröken Dill