tisdag 24 januari 2012

VEGETARISKA ENCHILADAS



























4 PORT

UGN 225°

NÖDVÄNDIGHETER
1 förpackning små tortillabröd 6-8 st
1 st mozzarella

FYLLNING

500 gram KESO
1 burk svarta kärnfria oliver
4-6 jalapeanos
1 vitlöksklyfta
1 nypa salt

SÅS
200 gram creme fraiche
2 msk majonäs
4 msk tacosås medium
1 msk chilisås
1-2 msk matlagningsgrädde
3 msk hackad färsk oregano
en nypa socker
salt
peppar

GÖR SÅ HÄR

Smörj en ugnsfast form. Hacka oliver, jalapeaneos och vitlök och blanda med KESO och salt. Fyll tortillabröden med fyllningen och lägg i formen.
Blanda alla ingredienserna till såsen och häll denna på tortillarullarna.
Skiva mozzarellan tunt och strö över.
Grädda i 20 min, 225°.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...