tisdag 24 januari 2012
VEGETARISKA ENCHILADAS
4 PORT
UGN 225°
NÖDVÄNDIGHETER
1 förpackning små tortillabröd 6-8 st
1 st mozzarella
FYLLNING
500 gram KESO
1 burk svarta kärnfria oliver
4-6 jalapeanos
1 vitlöksklyfta
1 nypa salt
SÅS
200 gram creme fraiche
2 msk majonäs
4 msk tacosås medium
1 msk chilisås
1-2 msk matlagningsgrädde
3 msk hackad färsk oregano
en nypa socker
salt
peppar
GÖR SÅ HÄR
Smörj en ugnsfast form. Hacka oliver, jalapeaneos och vitlök och blanda med KESO och salt. Fyll tortillabröden med fyllningen och lägg i formen.
Blanda alla ingredienserna till såsen och häll denna på tortillarullarna.
Skiva mozzarellan tunt och strö över.
Grädda i 20 min, 225°.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Så krämigt och gott!
SvaraRadera