måndag 22 augusti 2011

ASIATISK KYCKLINGSALLAD Á LA VICKI

Hör och häpna! Smalt OCH gott! Min fina kombo Vicki har introducerat mig för denna sallad som är överraskande god i all sin anspråkslöshet. Cred till henne och ännu ett fenomenalt recept till folket!



























3-4 PORT

NÖDVÄNDIGHETER

SALLAD
2 kokta kycklingfiléer
1 färsk gurka
2 tsk salt
2 burkar böngroddar á 280g

DRESSING

1 1/2 msk japansk soja
4 msk rapsolja
2 tsk vinäger
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 tsk sesamolja

GÖR SÅ HÄR
Finfördela den kokta kycklingen. Riv gurkan grovt på rivjärn. Salta gurkstrimlorna och låt stå en stund, krama sedan ur överflödig vätska. Spola böngroddarna i kallt vatten och låt dem rinna av väl. Blanda grönsakerna med kycklingen. Rör ihop dressingen och servera denna till salladen.

1 kommentar:

  1. Spännande dressing. Jag älskar verkligen de asiatiska smakerna!
    Hälsar fröken Dill

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...