måndag 20 augusti 2007

Alla äro vi...

... barn i början.
Och såhär i början finns det ju inte så jättemycket att hämta här hos Syster och Yster. Men vänta ni bara... Vi planerar att fullkomligt dränka er i läckerheter och oumbärliga recepttips såpass att ni snart inte ska kunna leva utan denna fullkomliga matblogg ;-)

Mja, vi vill ju inte förhäva oss själva. Men nog sitter vi på en och annan godbit som vi gärna delar med oss av. Delad glädje är ju som känt är dubbel glädje. Och ett delat recept kan ju betyda att vi inte ensamma behöver känna oss skyldiga för de (onödigt?!) goda kalorier vi just stoppat i oss. Delar vi dem så måste de ju bli färre per person räknat. Enkel matematik säger oss då att ju fler som tar del av receptet, desto smalare måste vi bli. Eller har vi helt förirrat oss i matematikens lagar nu? ;-)

Hur som helst. Vilken än sanningen är så är vår intention att man ska kunna hitta goda saker här. Våra personliga favoriter som är nogrannt utprovade, avsmakade och funna mycket väl godkända. Nyttiga eller lite mindre nyttiga. För vardag eller för fest. När sötsuget sätter in eller när rejälare doningar krävs. Så småningom ska ni kunna hitta både det ena och det andra. Hav bara tålamod och känn er välkomna in att häsa på oss då och då så hoppas vi kunna bjuda er på nya njutbara äventyr i köket.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...