Receptet är hämtat från tidningen Mat & Vänner, en mycket givande insprationskälla.
NÖDVÄNDIGHETER
250 g pasta
2 dl soltorkade tomater
ca 35 blad basilika
3 msk olivolja
salt och svartpeppar
Dressing
3 vitlöksklyftor
2 tsk olivolja
2 dl creme fraiche
1 msk flytande honung
2 msk olivolja
salt och svartpeppar
GÖR SÅ HÄR
Koka pastan. Grovhacka tomaterna och basilikan. Blanda pasta, tomater och basilika. Ringla över olivoljan och krydda med salt och peppar.
Dressing
Gnid in vitlöksklyftorna i olja. Rosta i ugnen på 225° i 15 min. Skala klyftorna och mosa dem, blanda med creme fraiche, flytande honung och olivolja. Smaka av med salt och peppar.
250 g pasta
2 dl soltorkade tomater
ca 35 blad basilika
3 msk olivolja
salt och svartpeppar
Dressing
3 vitlöksklyftor
2 tsk olivolja
2 dl creme fraiche
1 msk flytande honung
2 msk olivolja
salt och svartpeppar
GÖR SÅ HÄR
Koka pastan. Grovhacka tomaterna och basilikan. Blanda pasta, tomater och basilika. Ringla över olivoljan och krydda med salt och peppar.
Dressing
Gnid in vitlöksklyftorna i olja. Rosta i ugnen på 225° i 15 min. Skala klyftorna och mosa dem, blanda med creme fraiche, flytande honung och olivolja. Smaka av med salt och peppar.
Ville bara tala om att jag har hittat hit :)
SvaraRaderaÄn så länge har jag inte provat på något recept men det dröjer inte länge.
Tack för denna ypperliga service till oss som behöver lite inspiration till matlagningen.
Oj, vad hungrig jag blev nu!!! Snålvattnet rinner... måste gå och laga mat genast! Men hallå! Jag vill genast (eller snart då;)) ha receptet på fiskpudding!!! Kan ni inte lägga det här i denna supergoda blog?
SvaraRadera