söndag 29 juli 2012
Spenatsallad med päron och brieost
Sommarfräsch sallad som passar utmärkt till grillat. Riktigt mumsig!
4-6 port
NÖDVÄNDIGHETER
ca 70 g färsk babyspenat
200-250 g brieost
2 päron
1/2 dl solroskärnor
dressing eller citronolivolja
GÖR SÅ HÄR
Rosta solroskärnorna i torr stekpanna tills de fått lite färg och låt svalna.
Lägg upp den sköljda och väl avrunna spenaten på ett fat.
Kärna ur päronen, dela dem och skär dem i tunna skivor.
Skär upp brieosten i mindre bitar och strö den och päronskivorna över spenaten.
Strössla över solroskärnorna.
Ringla till sist över lite god vinaigrettedressing eller bara lite citronolivolja och en liten
nypa salt och grovmalen svartpeppar. Gott vilket som.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Låter och ser god ut!
SvaraRaderaVad fräscht! Älskar brie :)
SvaraRadera