söndag 29 april 2012

BÄSTA KÖPTA PIZZASÅSEN HITTILLS


Då vi är en pizzaälskande familj, som mest av allt gillar att göra vår egen pizza så har vi verkligen testat många varianter på pizzasås. Köpt i otalet olika varianter och hemmagjord  i ungefär lika många.

Grejen med vår pizza är att den ofta är fredagspizza och då är alla trötta och vill ha en snabb men ändå god lösning på matlagningsfrågan så hemmagjord pizzasås blir det inte jätteofta. Och nu känns det faktiskt inte heller helt nödvändigt för vid senaste storhandlingen hittade jag den här godingen.
Pizza Sauce från Mutti.

Jag har ju tidigare även lovordat Muttis krossade tomater och pizzasåsen håller också riktigt god kvalité tycker jag. God smak, bra konsistens... ett bra köp helt enkelt. Dock var den ganska svår att hitta då den varken stod bland de andra tomatsåserna - typ pastasåserna eller vid burktomaterna utan stategiskt hade placerats i färdigmatskylen bredvid de olika pizzakiten.

Kan tyckas logiskt men för mig som aldrig köper färdig pizzadeg så var det inte första stället jag tänkte på att leta kan jag säga. Men hur som helst, slutet gott, allting gott. Efter lite detektivarbete och ganska mycket tur så hittade vi ju den till slut. :-)

2 kommentarer:

  1. Denna har jag sett i Singapore också, kanske borde testa :) Annars använder jag tomatpuré på våra pizzor!

    SvaraRadera
  2. Muttis tomater är bäst!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...