Ett recept ur en av Arlas otaliga matbroschyrer. Och jag har BARA lagt till lite dijonsenap till receptet!
CA 4 PORT
NÖDVÄNDIGHETER
300-400 g pasta, t ex fusilli eller penne
3 salsicciakorvar
1 zuccini
1 vitlöksklyfta
Smör att steka i
2 dl smetana
1 dl torrt vitt vin
1 dl svarta oliver
1-2 tsk dijonsenap
salt
svartpeppar
3 dl riven prästost
1 dl hackad basilika, färsk eller fryst
GÖR SÅ HÄR
Koka pastan enligt anvisning. Dela zuccinin på mitten och gröp ur kärnhuset. Skär korven och zuccinin i skivor. Hacka vitlöken. Fräs vitlök, korv och zuccini i smör i en stekpanna. Rör ner smetana, vin, dijonsenap, oliver och basilika. Låt koka i några minuter och smaka av med salt och peppar. Häll av pastan och blanda såsen och osten med denna. Servera med en god sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar