onsdag 4 september 2013

Sweet Baby Ray Burgers

Idag blir det INTE burgare här hemma utan en annan favorit med rökig smak, nämligen Pulled Pork.
Tänkte dock tipsa om ett plättlätt tips för att få goda burgare som kanske kan passa bra till helgen. Det verkar ju bli riktigt sommarväder som det ser ut just nu iallafall och då kan väl lite grillning vara på plats kanske? Skulle det mot förmodan regna så går det ju för all del bra att steka hamburgare inomhus också. Dessa har till och med inbyggd röksmak som gör att man får lite grillkänsla även om man tillagar dem mitt i mörkaste vintern inne i stekpannan på spisen. Bra va?!

Serveras med fördel tillsammans med en god coleslaw och hamburgertillbehör efter smak och tycke.








































Stor sats ca. 20 burgare (beroende på hur stora man gör dem såklart...)

NÖDVÄNDIGHETER
1600 g nötfärs
1 1/2 dl Sweet Baby Rays bbq sås (eller annan god bbq sås)
2 1/2 tsk salt
Rejält med nymald svartpeppar

GÖR SÅ HÄR
Blanda alla ingredienser i en stor bunke.
Forma till hamburgare av valfri storlek.
Grilla eller stek.
Ät med valfria tillbehör.
:-)

1 kommentar:

  1. Vilka goda burgare. Lagar jag sådana blir min J helt lycklig. Han kan nog äta hemgjorda hamburgare varje dag!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...